Srpen 2009

Admins

30. srpna 2009 v 22:42 | All


Druhá série na DVD

27. srpna 2009 v 11:08 | CZ Primeval Team |  NEWS


A je to tady. Na novinových stáncích se objevil primeval I. díl II. série ... Český dabing, bude vycházet přesně jako 1. série každý čtvrtek po jednom dílu za 49 korun českých. V Brněnských obchodech se už objevili sady 1. série. Cena se pohybuje okolo 200 korun. Vyjde levněji jak kupovat po jednom DVD.

Kapitán Becker

20. srpna 2009 v 19:07 | Ahena Temple

Hraje: Ben Mansfield
Věk: 25 let
Výška: 6 stop
Místo narození: Romsey, Hampshire
Záliby: Camping, lukostřelba, triathalon školení, ragby

V prvním díle, třetí série Lester uvádí do Cutterova týmu nového člena. Kapitána Backera. Oznamuje, že Kapitán má dohlédnout na bezpečí týmu.Lester si nemůže dovolit ztratit další lidi. (tj. Stephen). Backer byl trénován na Sandhurstu a má vynikající vojenské záznamy a doporučení.

Preferuje: Nejprve jednat, pak se vyptávat. Proto se musí vyrovnat s týmem, který se nejdřív stvoření snaží zachránit a vrátit je zpět do anomálie.

Přeložila: Ahena

Abby Styl

18. srpna 2009 v 17:27 | Ahena Temple

Jedna ze zajímavých věcích na Primeval je i úžasné oblečení jednotlivých postav a celkový vzhled.

Jak by jsme mohli popsat Abby. Její oblečení nesou prvky Army stylu. Můžeme použít slovo vrstvení. Jak to myslím? Všimněte si několika triček, přes to šála a nějaký pěkný sako nebo bunda. Vše je ve skutečnosti jednoduché. Kalhoty převážnou část děje nosí dlouhé volné, nebo shrnuté pod koleny. Je to pohodlné to mi věřte. I když nemáte ideální postavu vypadá to dobře. Další možnost jsou leginy a 'středoškolská' sukně. Vše se dá zkombinovat a výsledek je uspokojující.

Jen pár pravidel:
× Trička nesmí být stejně dlouhá
× Barvy nesmí být podobné! Musí ladit.
× Nikdy nedávejte uplé triko přes volné!
× Pokud máte krátký krk na šátek/šálu se vykašlete. Použít však můžete podlouhlé tenké šály.
× Je pěkné když dáte podkolenky, jednu vyhrnete a druhou necháte dole. Výhodou je, že v nich je teplo :). Pokud máte silnější nohy, nedoporučuji taktéž s krátkými nohami.

Season Promo

18. srpna 2009 v 15:54 | CZ Primeval Team





MÓDA

17. srpna 2009 v 11:57 | Ahena Temple

× Abby




× Claudia × Jenny

× Lester

(Na rubrice pracujeme)

1. Epizoda - Odhalení

17. srpna 2009 v 11:51 | Hakky
I. Epizoda - Odhalení


Connor Temple - photo

16. srpna 2009 v 16:45 | Hakky Cutter |  RŮZNÉ FOTKY


Christine Johnson

14. srpna 2009 v 17:55 | Ahena Temple

Hrají: Belinda Stewart-Wilson
Věk: 35 let
Výška: 5'7 stop
Místo narození: Grantham, Lincolnshire
Záliby: Opera (spíš vidět, než hudební výkony), střelba, nakupování bot

Otec Christine Johnsonové vlastnil železárnu a ona a její starší sestra byly vyrůstány v bytě připojeném k obchodu. Její otec byl zatvrzelý, liberální zastánce a byl velmi aktivní v okolí politiky. Působil také nějaký čas jako radní. Christine život byl zhroucen, když jejího otce zabil výbuch IRA bomby. Ukázala akademické nadání pro vědy a matematiku. Excelovala také na portovním poly. Byla kapitánkou hokejového týmu. Její konkurenční povaha jí pomohla odlišit na Oxfordu, kde studovala přírodní vědy, specializující na biologii. Také vynikala v bioinženýrství a biofyzice. Po dokončení university, byla Chris odvezena do MI6. Během jejího vzdělávání ukázala mimořádné vůdčí schopnosti. Možná byla oblíbenou u rádců, ale její konkurence schopnost a ambice, zajistila málo přátel. Po sérii úspěšných misí, byla narukovaná jako důstojník do vnitra. Nyní je zpět v Londýně a je nějakým způsobem spojená s anomáliemi. Laster z ní má asi infarkt, jak říká v jedné epizodě: 'Christine je jako Velociraptor, jen lépe oblečený.'

Přeložila: Ahena

Ben Miller

12. srpna 2009 v 21:04 | Hakky

Povolání: Herec, komik, režisér
Datum narození: 24. 02. 1966
Místo narození: Londýn, Anglie
Znamení: Ryby


Ben Miller je anglický komik, režisér a herec.

Byl oceněn Judge's Commendation za své ztvárnění Hamleta v roce 1990 na National Student Drama Festival. Společně s Timem Wrightem a Adamem Gee se podílel na napsání MindGym, vítěze první BAFTA Interactive Entertainment Award v roce 1998.

Juliet Aubrey

12. srpna 2009 v 21:01 | Hakky

Povolání: Herečka
Datum narození: 17. 12. 1969
Místo narození: Fleet, Hampshire, Anglie
Znamení: Střelec

Lucy Brown

12. srpna 2009 v 20:58 | Hakky

Povolání: Herečka
Datum narození: 13. 03. 1979
Místo narození: Crawley, West Sussex, Anglie, Velká Británie
Znamení: Ryby

James Murray

12. srpna 2009 v 20:53 | Hakky

Povolání: Herec
Datum narození: 22. 01. 1975
Místo narození: Manchester, Anglie, Velká Británie
Znamení: Vodnář

Douglas Henshall

12. srpna 2009 v 20:49 | Hakky

Povolání: Herec
Datum narození: 19. 11. 1965
Místo narození:
Glasgow, Skotsko, Velká Británie
Znamení: Štír

Životopis snad dodáme.

Andrew Lee Potts

12. srpna 2009 v 20:43 | Hakky

Povolání: Herec
Datum narození: 29. 10. 1979
Místo narození: Bradford, Západní Yorkshire, Anglie, Velká Británie
Znamení: Štír

Životopis:

Andrew Lee Potts se narodil 29. října 1979 v Bradford, West Yorkshire.

Navštěvoval Leeds Performing Arts School a začal svou kariéru v Hudebním divadle. Účinkoval v mnoha britských televizních pořadů, včetně oddělení pro děti, Heartbeat, Daziel and Pascoe, Strange, Foyle's War, Fat Friends, Dead Fish, Rose and Maloney and Taggart.

V současné době hraje v roli Connora Temple v sci fi sérii ITV Pravěk Útočí. Objevil se po boku své opravdové snoubenky Hannah Spearritt.

Také se objevil s herci jako Steven Spielberg a Tom Hang's ve snímku Bratrstvo Neohrožených, kde hrál PVT Jackson, byl zabit výbuchem vlastního granátu. Zahrál si též ve filmové adaptaci Stephena Kinga, pokoj 1408. V roce 1999 se objevil v pokračování Haunted Hill Return s názvem House on Haunted Hill. Je také amatérský režisér s Keychain Productions a udělal krátké filmy, jako jsou: Like Blood On Benefits, Idance! and Colour Blind.

Rodiné:

Otec: Alan Potts, Matka: Sarah Potts, Sestra: Sarah-Jane Potts, Snoubenka: Hannah Spearrit

Filmografie:

Heart of a Dragon (2009) Don
Red Mist / Freakdog (2008) Kenneth
Primeval (2007-2009) Connor Temple
Return to House on Haunted Hill (2007) Kyle
Cold Blood" 2007) Jed Cooper
1408 (2007) Mailboy Guy
Popcorn (2007) Kris
Caffeine (2006/I) Mike
Ideal (2005-2006) Lee
Taggart (2006) Samuel Buckland
Trial & Retribution: Sins of the Father (2006) Michael Summerby
Dipper (2005) The Dipper
Twisted Tales (2005) Joey
Nature Unleashed: Avalanche (2004) (V) Jock
Rose and Maloney (2004) Daniel Berrington
Fat Friends (2004) Jonathan Chadwick
Dead Fish (2004) Abe Klein
Foyle's War (2003) Dan Parker
Absolute Power (2003) Jimmy Bart
Boudica (2003) Nero
"Strange" (2003) Toby
The Poet (2003) Rick
"Buried" (2003) Henry Curtis
The American Embassy (2002) Tom Hobert
- Driven (2002) TV episode …. Tom Hobert
Night Flight (2002) (TV) Tommy Atwell
Stranded (2002) (TV) Jacob Robinson
The Ride (2002) Rafael
High Speed (2002) Rafael
Band of Brothers (2001) Pvt. Eugene Jackson
The Bunker (2001) Pvt. Neumann
New Year's Day (2001) Jake
Anchor Me (2000) (TV) Mikey Carter
Rage (1999) B-Boy at the Elephant
Dalziel and Pascoe (1999) Nicholas Richmond
Sunburn (1999) Darren Priestley
Lost in France (1998) (TV) Craig
Hetty Wainthropp Investigates (1997) Shane Broderick
The Biz (1995/II) Leo
Heartbeat (1993) Roger Platt
WYSIWYG (1992) Phillip
Children's Ward (1989) Scott


Hannah Spearritt

12. srpna 2009 v 20:34 | Hakky

Povolání: herečka, zpěvačka
Datum narození: 1. 04. 1981
Místo narození: Great Yarmouth, Norfolk, Anglie
Znamení: Beran
Členka skupiny: S Club 7

Hannah Spearritt se narodila 1. dubna 1981 v Great Yarmouth na východním pobřeží a je z S Club 7 ta nejzřetelnější. Ani chvilku neposedí, nedokáže mít chvíli zavřenou pusu, je to nefalšovaná party-girl, chodí na všechny mejdany, na zápasech FC Liverpool stává na tribuně mezi křičícími fanoušky a fandí svému oblíbenému fotbalovému mužstvu. Má ráda prakticky všechno, co dělá. Na střední škole vynikla v plavání, v tenise a v běhu.

Hannah je plná protikladů - má nakažlivý smích, ale umí taky pěkně nadávat jako fúrie. Miluje Leoparda DiCapria
. Její vzhled je nenápaditý a nekonvenční. Není spokojena se svýma nohama a nenávidí šaty. "Má matka mě nutila chodit na party ve strašnejch růžovejch šatech. Vždy jsem naříkala a brečela, ale ona byla prostě neoblomná. No a v jednom z dílů seriálu jsem musela nosit takové růžové šaty - byla jsem jak prasátko!" Místo toho, aby si hrála s panenkami, lezla radši se svým starším bratrem Stuartem po stromech a prala se s kluky ze sousedství.

Hannah je pořádné číslo: "Když jsem od maminky dostala ke svým šestým narozeninám barbínu, šlehla jsem s ní o zeď a s křikem jsem vzteklá běhala po baráku." Blonďatá Hannah navštěvovala East Norfolk High Scool ("matematika a tělocvik byly moje nejoblíbenější předměty") a chodila na hodiny baletu a herectví. Měla mnoho představ o tom, co by v životě chtěla dělat. Přes zdravotní sestřičku, profesionální hráčku tenisu a učitelku, až po cvičitelku aerobiku.

"Pořád jsem se chtěla stát hvězdou," říká Hannah, která dokonce už ve svých třech letech hrála v jedné televizní reklamě. Následovala vystoupení v muzikálech a na divadelních prknech. Ve třinácti převzala hlavní roli v muzikálu "Bugsy Malone". Tam poznala svou nejlepší kamarádku Sheridan, se kterou se dnes dělí o jeden londýnský byt. Minty, jak zní její přezdívka, nastoupila do S Club 7
přes inzerát v časopise "Stage".Hannah doplňuje: "Po castingu bylo osm měsíců ticho po pěšině, pak zavolal Simon Fuller a řekl: "Kočko, vybrali jsme tě! Z radosti jsem dostala záchvat smíchu."

"Nejvíc jsem se zatím vyřádila, když jsme s kapelou fotili reklamu pro Smash Hits. Zalili nás až po uši čokoládovým krémem a všude nám nastrkali sušenky. Museli jsme tak být celý den, takže dlouho nikdo z nás nevezme sladké do pusy." Je několik věcí, na které by Hannah raději zapomněla. To, když na střední postříkala barvou celou třídu. Ke všemu se ještě přiznala, že vyjma jednoho, podváděla všechny své partnery. A když s Paulem Cattermolem ze skupiny z okna
svého bytu ukazovali o úplňku na zaplněnou pláž své holé zadky. Přiznala se také, že si vždycky přidávala pár let jen aby se mohla dostat do nočních klubů.

V současné době se věnuje herectví a září v seriálu Primeval.

Primeval Trailer 2 Season

12. srpna 2009 v 14:22 | Hakky |  Trailer
2. série

Music video

12. srpna 2009 v 14:04 | Ahena Temple |  Ostatní videa

Story

12. srpna 2009 v 13:15 | CZ Primeval Team
Kapitolovky




Jednorázovky